[rev_slider alias=”poligoni-sq”]

POLIGONI ACTION TARGET

Jeni të apasionuar mbas armëve? Dëshironi të provoni eksperienca të reja që ju bëjnë të ndjeni emocione të forta? Nëse jeni fillestarë apo profesionistë Poligoni Action Target është ndalesa e duhur! Të vendosur në zemër të Tiranës, shumë afër hotel Sheraton, vijmë pranë jush me ambjente komode dhe një staf të gatshëm për t`ju ndihmuar për të përjetuar një eksperiencë të paharrueshme. Ne kemi rreth 15 lloje armësh të ndryshme, për përdorimin e të cilave stafi ynë ka certifikime kombëtare dhe ndërkombëtare.

Me një arkitekturë të vecantë në qendër të Tiranës, e ndërtuar me kushtet maksimale të sigurisë, MSSC është një kompani lider në furnizimin e Forcave të Policisë së Shtetit dhe Forcave të Ushtrisë, jo vetëm me uniforma, por edhe me pajisje speciale. Gjithashtu ne ofrojmë artikuj të ndryshëm të të gjitha llojeve me shumicë dhe pakicë si, Uniforma për Ushtrinë dhe Policinë, Pajisje Ndihmëse për Policinë dhe Ushtrinë, Sisteme Alarmi, GPS, Antiplumba, si dhe të gjitha pajisjet e tjera ndihmëse.

0
PISTA
0
MODELE ARMËSH
0
GODITJE NË SHËNJË

Duke qënë se ky lloj sporti është gjithnjë në rritje, kërkesat janë të shumta, prandaj ne ju sugjerojmë që ju të prenotoni paraprakisht, për të shmangur radhët e gjata. Nëse tashmë e keni kthyer dëshirën e castit në një pasion, ju sugjerojmë të abonoheni në paketat tona Silver dhe Gold, për të përfituar tarifa më të lira dhe privilegje të tjera.

Zgjidh pistën

REZERVO TANI!

Ne ju ofrojmë klientëve tanë ambiente komode dhe pajisjet më moderne për t’i përdorur në poligon apo për t’i blerë. Stafi ynë, i sjellshëm dhe profesional, është gjithnjë i gatshëm për t’iu përgjigjur pyetjeve në lidhje me arsenalin tonë të shumëllojshëm të armëve.

Loading...

RREGULLORJA E POLIGONIT

Trajtoni armët si të jenë të mbushura.

Mos e drejto armën në asnjë drejtim ku nuk ke ndërmend të qëllosh.

Mbaje gishtin jashtë këmbëzës së shkrepjes deri në momentin kur je gati për të qëlluar.

Identifiko qartë objektivin dhe sqarohu cfarë ka përreth tij.

Dëshmitë

Sapo bleva një Glock 17. Faleminderit për shërbimin që më ofruat
dhe përkushtimin e stafit.
Jeni më të mirët, shihemi së shpejti!

Sapo bleva një GLOCK 19, më pëlqen shumë. Ju faleminderit për shërbimin tuaj të mrekullueshëm
dhe për kohën që më kushtuat.
Jeni të mrekullueshem, mezi po pres për trajnimet e reja në klasat tuaja. Shihemi së shpejti.

Telefon: +355 67 61 88 888
Faks: +355 67 61 88 888
Rruga "Dervish Hima", 3 Kullat, Kulla 1
Tirana, Albania