MIRËSEVINI NË POLIGONIN TONË TË QITJES DHE DYQANIN E ARMEVE MSSC

QËLLO NË
SHENJË

REZERVO

Poligoni i Qitjes Action Target

Poligoni civil i qitjes Action Target ofron shërbime në fushën e qitjes dhe të trajnimeve me armë.
Na gjeni në rrugën Dervish Hima, 3 Kullat, Kulla 1, Tiranë (pranë hotel Sheraton).

Produkte të përzgjedhura

Disa nga armet qe ofrojme ne dyqanin tone

jU MIREPRESIM

Qëllo në Shenjë!

Distributorët e vetëm të Glock në Shqipëri.

Telefon: 0676188888

Lexo më shumë

Produktet e fundit

511
Action Target
flir
l3
True Spec
Telefon: +355 67 61 88 888
Faks: +355 67 61 88 888
Rruga "Dervish Hima", 3 Kullat, Kulla 1
Tirana, Albania