poligoni action target                                                   Poligoni Action Target

Poligoni Action Target                                                   Poligon Qitje

Poligoni civili i qitjes ACTION TARGET ofron sherbime ne fushen e qitjes dhe te trajnimeve me arme.
Na gjeni ne rrugen Dervish Hima, 3 Kullat, Kulla 1, Tirane (poshte pasticeri Venezia, prane Bar Coffee 88).

Poligoni Action Target Facebook

Poligoni Action Target Instagram

Phone: +355 67 61 88 888
Fax: +355 67 61 88 888
Rruga "Dervish Hima", 3 Kullat, Kulla 1
Tirana, Albania