5.11® BOONIE HAT

 

OVERVIEW

 • Inside Foam Band with wicking jersey fabrication
 • Sturdy, yet flexible 4-panel construction
 • Teflon® finish

SPECIFICATIONS

 • Polyester/cotton blend
 • Adjustable, tubular draw cord
 • 7 rows of topstitching on bill
 • Center circular seam binding with 5.11® logo
 • Imported
Email
Category: Tag: Product ID: 1893

Description

PURPOSE BUILT

Are you lucky enough to have a good friend who can be tough, but maintain their cool, no matter how heated the situation gets? You are now: Meet the 5.11® Boonie Hat. It’s made of a lightweight, yet durable poly/cotton TDU® ripstop fabric with a Teflon® finish, and features ventilation eyelets and a wicking sweatband to help you keep a cool head as the heat index rises. There’s even a hidden pocket with overlapping layers at the Boonie’s interior crown. And not like you need it to be reminded, but we weaved the 5.11® “Always Be Ready®” tagline on the inside center seam. Making the intelligent gear you need to stay as comfortable as possible … isn’t that what friends are for?

KAPELE BOONIE 5.11®

 

PËRSHKRIMI

 • Material shumë rezistent
 • E fortë, por elastike me 4 shtresa
 • Përfunduar me Teflon®

DETAJET

 • Përzierje pambuk/poliester
 • E përshtatshme sipas kokës, me material lidhës
 • E qepur 7 herë
 • Logo e thurur  5.11® në qendër
 • I importuar
Email
Category: Tag: Product ID: 2454

Description

KRIJUAR VETEM PER JU

Kapelja Boonie 5.11® përbëhet nga një material i lehtë por rezistent pambuk/polister TDU® përfunduar me Teflon® , me vrima ajrosjeje dhe rrip shtrëngues për t’u ndihmuar të qëndroni të freskët edhe kur temperaturat rriten. Madje ka edhe një xhep të fshehtë me disa shtresa. Dhe jo se është e nevojshme ta përmendim, por ne kemi përfshirë edhe thënien e  5.11® “Always Be Ready®” brenda shtresës qëndrore. Kemi krijuar kapelen më të mirë për të qënë sa më të rehatshëm … për këtë janë miqtë apo jo?

Phone: +355 67 61 88 888
Fax: +355 67 61 88 888
Rruga "Dervish Hima", 3 Kullat, Kulla 1
Tirana, Albania