IGNITOR BACKPACK

 

OVERVIEW:

 • Lightweight, structurally enhanced backpack
 • Zephyr suspension system and customizable belt panels
 • Ideal for tactical duty, hunting and camping, and travel

SPECIFICATIONS:

 • Overall Dimension: 53 cm H x 28 cm L x 24 cm W
 • Volume: ~ 26500 cubic mm and 26.5 litres
 • 300D ripstop polyester body
 • 840D nylon base
 • Zephyr suspension system
 • Compression straps
 • Dual side storage compartments
 • Stuff-it pocket
 • Hydration compartment
 • Adjustable belt panels
 • Wrap-around MOLLE and 5.11 SlickStick® compatible web platform
 • Imported
Email
Category: Tags: , Product ID: 1956

Description

PURPOSE BUILT

The Ignitor Backpack is a lightweight, structurally enhanced backpack engineered for the long haul and tough work. Adjustable, removable load-bearing belt panels are compatible with the ThumbDrive® Holster and 5.11 SlickStick® System, and the Zephyr suspension system features padded aerospace mesh for comfortable carry of heavy loads. The bag also offers built-in RUSH Tier scabbard capability, for superior rifle carry. The durable 840D nylon bottom and rugged 300D ripstop polyester body ensure lasting performance, while the stuff-it pocket, zippered side pockets, top-loading main compartment, and the MOLLE-compatible exterior provide ample storage. Lashing, load-suspension, and compression straps keep things secure, and a standard-sized hydration compartment keeps you ready.

CANTE SHPINE IGNITOR

 

PËRSHKRIMI:

 • E lehtë, me përmasa më të mëdha
 • Sistem Zephyr dhe rrip i përshtatshëm sipas dëshirës
 • Ideale për stërvitje taktike, gjueti, kamping apo udhëtim

DETAJET:

 • Përmasat: 53 cm H x 28 cm L x 24 cm W
 • Vëllimi: ~ 26500 mm kub and 26.5 litra
 • Trup poliester 300D ripstop
 • Bazë nailoni 840D
 • Sistem Zephyr
 • Rripa për shtrëngim
 • Dhomëza ruajtjeje në të dy anët
 • Xhepa
 • Dhomëz hidratimi
 • Rrip mesi i rregullueshëm
 • MOLLE and 5.11 SlickStick®
 • I importuar
Email
Category: Tags: , Product ID: 2438

Description

Çanta e shpinës IGNITOR është më e lehtë por më e madhe, dizenjuar për rrugë të gjata dhe punë të lodhshme. E përshtatshme, me breza të gjatë të lëvizshëm që janë të përshatshëm me ThumbDrive® Holster, sistemin 5.11 SlickStick® si dhe sistemin Zephyr.

Phone: +355 67 61 88 888
Fax: +355 67 61 88 888
Rruga "Dervish Hima", 3 Kullat, Kulla 1
Tirana, Albania