MULTICAM® FLAG BEARER CAP

 

OVERVIEW:

 • 100% cotton canvas MultiCam®
 • 6 panel soft crown fit
 • High curve brim
 • 5.11® logos at back adjustment, on center front patch, at top of crown, and on center seam binding

SPECIFICATIONS:

 • Embroidered eyelets at crown for ventilation
 • 8 rows of top stitching on bill
 • Wicking jersey fabrication for sweatband with foam insert for comfort
 • One size fits most
 • Imported
Email
Category: Tag: Product ID: 1889

Description

PURPOSE BUILT

The Flag Bearer MultiCam® Cap from 5.11 Tactical® offers a stylish and comfortable alternative to everyday hunting apparel. Featuring an authentic MultiCam® color pattern, this tough and durable 5.11® cap is comfortable and breathable. A hook and loop patch at the front panel provides easy customization, and easy adjustability ensures a perfect fit.

KAPELE FLAG BEARER MULTICAM®

 

PËRSHKRIMI:

 • Veshje 100% pambuku MultiCam®
 • 6 shtresa të rehatshme
 • E përkulur në mënyrë perfekte
 • Logoja e 5.11® në fund, në pjesën qëndrore, në taban

DETAJET:

 • Vrima të qëndisura në taban për ajrosje
 • 8 rreshta me qepje të cilësisë së lartë
 • Përmasa të përshtatshme për të gjithë
 • I importuar
Email
Category: Tag: Product ID: 2455

Description

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

Kapelja Flag Bearer MultiCam® nga 5.11 Tactical® ofron një alternativë të mirë dhe plot stil në jetën e përditshme. Me ngjyrat orgjinale të MultiCam®, kjo kapele e fortë dhe rezistente  5.11® është tepër e rehatshme dhe e lehtë. Gjithashtu është lehtësisht e përshtatshme për çdo njeri.

Phone: +355 67 61 88 888
Fax: +355 67 61 88 888
Rruga "Dervish Hima", 3 Kullat, Kulla 1
Tirana, Albania