RRIP LEKURE ARC 38.1mm

PËRSHKRIMI:

  • Rrip arme i fortë dhe elegant
  • Mban lehtësisht këllëfin e armës
  • Stil elegant dhe profesional
  • Kurbë ergonomike për të qënë i rehatshëm
  • Pjesë përbërëse të zëvendësueshme

DETAJET:

  • Lëkurë e fortë, e ërrët
  • 4mm e trashë
  • Stampa nga Subtle 5.11®
  • Madhësitë zvogëlohen; ju sugjerojmë të porosisni një masë më të madhe
  • I importuar
Email
Kategoritë: , Etiketa: ID e produktit: 2460

Përshkrimi

Rrip i cilësisë së lartë, i përshtatshëm si për patrullim ashtu dhe për ruajtjen në fshehtësi të armës. Rripi profesional 38.1 mm Arc Duty është krijuar nga lëkura e errët 4mm për të qënë i fortë dhe rezistent duke mbështetur lehtësisht peshën e këllëfit të armës pa u përdredhur apo përkulur. Me një stil elegant dhe profesional që bie në sy, Rripi Arc Leather karakterizohet nga një kurbë ergonomike për të qënë sa më i rehatshëm.

Telefon: +355 67 61 88 888
Faks: +355 67 61 88 888
Rruga "Dervish Hima", 3 Kullat, Kulla 1
Tirana, Albania