KAPELE BOONIE 5.11®

 

PËRSHKRIMI

  • Material shumë rezistent
  • E fortë, por elastike me 4 shtresa
  • Përfunduar me Teflon®

DETAJET

  • Përzierje pambuk/poliester
  • E përshtatshme sipas kokës, me material lidhës
  • E qepur 7 herë
  • Logo e thurur  5.11® në qendër
  • I importuar
Email
Category: Etiketa: ID e produktit: 2454

Përshkrimi

KRIJUAR VETEM PER JU

Kapelja Boonie 5.11® përbëhet nga një material i lehtë por rezistent pambuk/polister TDU® përfunduar me Teflon® , me vrima ajrosjeje dhe rrip shtrëngues për t’u ndihmuar të qëndroni të freskët edhe kur temperaturat rriten. Madje ka edhe një xhep të fshehtë me disa shtresa. Dhe jo se është e nevojshme ta përmendim, por ne kemi përfshirë edhe thënien e  5.11® “Always Be Ready®” brenda shtresës qëndrore. Kemi krijuar kapelen më të mirë për të qënë sa më të rehatshëm … për këtë janë miqtë apo jo?

Telefon: +355 67 61 88 888
Faks: +355 67 61 88 888
Rruga "Dervish Hima", 3 Kullat, Kulla 1
Tirana, Albania