KEMISHE ME MENGE TE GJATA FREEDOM FLEX WOVEN

 

PËRSHKRIMI:

  • Ajrosje e përmirësuar
  • Kundra lagështisë
  • Xhepa të gjerë në çdo mëngë
  • Dopja xhepa

DETAJET:

  • Material i lehtë 110 gr. poliester
  • Vrima poshtë krahëve, në mëngë dhe shpinë
  • Qepje e shumëfishtë në pikat e dobëta
  • Kopsa në pjesën e jakës
  • I importuar
Email
Category: Etiketa: ID e produktit: 2448

Përshkrimi

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

Këmisha Freedom Flex Woven nga 5.11 Tactical® shfrytëzon një dizanj të ri i cili ofron rehati maksimale brenda edhe jashtë, në mjedise të ndryshme. E përbërë nga një material me vrima të vogla poshtë krahëve, anash dhe përmes shpinës, Freedom Flex-i siguron rritje të ndjeshme si në mbushjen me frymë, ashtu edhe në lirinë e lëvizjes. Me xhepa në cdo mëngë dhe dopjo xhepa në pjesën e gjoksit, kjo këmishe ofron goxha hapësirë pa sakrifikuar rehatinë tuaj.

Telefon: +355 67 61 88 888
Faks: +355 67 61 88 888
Rruga "Dervish Hima", 3 Kullat, Kulla 1
Tirana, Albania