CANTE SHPINE IGNITOR

 

PËRSHKRIMI:

 • E lehtë, me përmasa më të mëdha
 • Sistem Zephyr dhe rrip i përshtatshëm sipas dëshirës
 • Ideale për stërvitje taktike, gjueti, kamping apo udhëtim

DETAJET:

 • Përmasat: 53 cm H x 28 cm L x 24 cm W
 • Vëllimi: ~ 26500 mm kub and 26.5 litra
 • Trup poliester 300D ripstop
 • Bazë nailoni 840D
 • Sistem Zephyr
 • Rripa për shtrëngim
 • Dhomëza ruajtjeje në të dy anët
 • Xhepa
 • Dhomëz hidratimi
 • Rrip mesi i rregullueshëm
 • MOLLE and 5.11 SlickStick®
 • I importuar
Email
Category: Tags: , ID e produktit: 2438

Përshkrimi

Çanta e shpinës IGNITOR është më e lehtë por më e madhe, dizenjuar për rrugë të gjata dhe punë të lodhshme. E përshtatshme, me breza të gjatë të lëvizshëm që janë të përshatshëm me ThumbDrive® Holster, sistemin 5.11 SlickStick® si dhe sistemin Zephyr.

Telefon: +355 67 61 88 888
Faks: +355 67 61 88 888
Rruga "Dervish Hima", 3 Kullat, Kulla 1
Tirana, Albania