KAPELE FLAG BEARER MULTICAM®

 

PËRSHKRIMI:

  • Veshje 100% pambuku MultiCam®
  • 6 shtresa të rehatshme
  • E përkulur në mënyrë perfekte
  • Logoja e 5.11® në fund, në pjesën qëndrore, në taban

DETAJET:

  • Vrima të qëndisura në taban për ajrosje
  • 8 rreshta me qepje të cilësisë së lartë
  • Përmasa të përshtatshme për të gjithë
  • I importuar
Email
Category: Etiketa: ID e produktit: 2455

Përshkrimi

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

Kapelja Flag Bearer MultiCam® nga 5.11 Tactical® ofron një alternativë të mirë dhe plot stil në jetën e përditshme. Me ngjyrat orgjinale të MultiCam®, kjo kapele e fortë dhe rezistente  5.11® është tepër e rehatshme dhe e lehtë. Gjithashtu është lehtësisht e përshtatshme për çdo njeri.

Telefon: +355 67 61 88 888
Faks: +355 67 61 88 888
Rruga "Dervish Hima", 3 Kullat, Kulla 1
Tirana, Albania