BLUZE POLO WOMEN’S PROFESSIONAL

 

PËRSHKRIMI:

 • Bluzë Polo për çdo kohë
 • Rehati e shtuar
 • E dizenjuar dhe përshtatur për femrat

DETAJET:

 • 193 gr. 100% pambuk
 • Jakë me 3 kopsa
 • Me qepje përforcuese në nyjet kyçe
 • Xhep për stilolaps në mëngë
 • Material i zbehtë, elastik, rezistent ndaj rrudhave
 • Kopsa Melamine
 • Mund të qepet dhe qëndiset me lehtësi
 • I importuar
Email
Category: Tags: , ID e produktit: 2444

Përshkrimi

PËRSHKRIMI I PRODUKTIT

Bluzë polo e fortë, profesionale e qepur me finesë për femrat. Ndëtuar me pambuk, me jakë të përthyer me 3 kopsa dhe xhep për stilolaps në mëngë, bluza Polo profesionale për femra vjen me një cilësi të shkëlqyer. Ajo është rezistente ndaj rrudhave, me kopsa shumë rezistente. Është bluza që do ju përshtatet në çdo kohë.

Telefon: +355 67 61 88 888
Faks: +355 67 61 88 888
Rruga "Dervish Hima", 3 Kullat, Kulla 1
Tirana, Albania