[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces”][vc_column][vc_empty_space height=”5em”][rev_slider_vc alias=”akademia-sq”][vc_empty_space height=”3em”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”2.65em”][vc_column_text]

KLASAT DHE KURSET

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”2.65em”][vc_column_text]

Dëshmia për aftësimin teorik e praktik për armë lëshohet nga qendra jonë si subjekt i licencuara për këtë qëllim. Kërkesa për kryerjen e trajnimit bëhet nga vetë personi fizik dhe duhet të dorëzojë pranë subjektit të licencuar për zhvillimin e kurseve disa dokumente, si fotokopje të letërnjoftimit, formular aplikimi dhe autodeklarimi për certifikimin / licencimin / autorizimin etj. Komisioni i testimit përbëhet nga drejtuesi teknik i subjektit të licencuar, specialisti i sektorit përkatës në drejtorinë e policisë së qarkut / rajonit dhe juristi i subjektit të licencuar. Testi përgatitet nga strukturat përgjegjëse të akademisë së sigurisë.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”2.65em”][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes”][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”2861″ img_size=”500X500″ add_caption=”yes” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_border” css=”.vc_custom_1502366388268{padding-top: 10px !important;padding-right: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;padding-left: 10px !important;}”][vc_column_text]

HYRJE

[/vc_column_text][vc_column_text]Njohje e përgjithshme me historikun e armëve të mbrojtjes dhe tipologjitë që janë aktualisht në përdorim.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”2857″ img_size=”500X500″ add_caption=”yes” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_border” css=”.vc_custom_1501839218902{padding-top: 10px !important;padding-right: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;padding-left: 10px !important;}”][vc_column_text]

PËRDORIMI I ARMËS

[/vc_column_text][vc_column_text]Kurs teorik dhe praktik mbi përdorimin e llojeve të ndryshme të armëve.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”2837″ img_size=”500X500″ add_caption=”yes” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_border” css=”.vc_custom_1501152281486{padding-top: 10px !important;padding-right: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;padding-left: 10px !important;}”][vc_column_text]

VETMBROJTJA

[/vc_column_text][vc_column_text css_animation=”none”]Njohje teorike dhe praktike mbi aktin e vetmbrotjes dhe rrethanave që e sjellin atë.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”2839″ img_size=”500X500″ add_caption=”yes” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_border” css=”.vc_custom_1501152349972{padding-top: 10px !important;padding-right: 10px !important;padding-bottom: 10px !important;padding-left: 10px !important;}”][vc_column_text]

MIRËMBAJTJA

[/vc_column_text][vc_column_text]Leksione teorike dhe praktike mbi mirëmbajtjen e armës në mënyrë që të jeni gjithmonë të sigurt.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”2.65em”]

[vc_empty_space height=”2.65em”]

GRAFIKËT E KURSIT

Literaturë teorike
0%
Praktikë
0%
Kualifikim
0%
[vc_empty_space height=”2.65em”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”64px”][vc_btn title=”Lexo Legjislacionin” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fmssc.al%2Fwp-content%2Fuploads%2F2017%2F05%2FLIGJI-nr-74-PER-ARMET.pdf|||”][vc_empty_space height=”64px”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1454423027134{background-image: url(https://mssc.al/wp-content/uploads/2017/05/dust.png?id=976) !important;}”][vc_column][vc_empty_space height=”4.9em”]
511
Action Target
flir
l3
True Spec
[vc_empty_space height=”4.9em”][/vc_column][/vc_row]

Phone: +355 67 61 88 888
Fax: +355 67 61 88 888
Rruga "Dervish Hima", 3 Kullat, Kulla 1
Tirana, Albania